Eelroad  » Soojad eelroad

Pastinaagi-ingverisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori pastinaak ja tükelda kuubikuteks.

2. Haki ingver, küüslauk ja tšilli peeneks ning kuumuta poti põhjas õlis.

3. Lisa pastinaak ja kuumuta korraks läbi.

4. Vala juurde puljong ja lase keeda, kuni juurvili on pehme.

5. Püreesta poti sisu.

6. Lisa juurde vesi ja koor ning püreesta.

7. Kuumuta supp ja maitsesta soolaga.

HEA TEADA!
* Soovi korral võid hapukust lisada laimimahlaga.

* 35% koor pakseneb paremini kui 10% kohvikoor, aga kui supp on juba nagunii väga tummine ja paks, võid julgelt kasutada ka kohvikoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa