Eelroad  » Soojad eelroad

Porgandisupp sulatatud juustu ja murulauguga

Keskmine hinne: 3.9 Allikas: Sügistoidud Autor: Pille Enden
Sametine supp paitab kurku ja hellitab kõhtu. Piisavalt kaua püreerituna saab see pehme ja kohev.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibulad ja küüslauk. Kuumuta õli ja hauta selles sibulat, küüslauku ja rosmariini 7–8 minutit.

2. Lisa kooritud ja viilutatud porgandid ning kuumuta 2–3 minutit.

3. Tõsta kuumust, lisa šerri ja kuumuta, kuni see on aurustunud.

4. Kalla juurde puljong ja hauta 30–35 minutit, kuni porgand on hästi pehme.

5. Lisa sulatatud juust ja töötle saumikseriga püreeks.

Serveeri hakitud murulauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 14.okt 2014 21:48
Tõesti väga maitsev supp. Šerri asemel kasutasin kirsilikööri. Rosmariini ei olnud, panin muid parasjagu käepäraseid maitseaineid. Lisasin ka natuke soola. Ideaalne sellise vihmase ja sombuse sügisilma jaoks :)
1