Eelroad  » Soojad eelroad

Paprika ja sidruniga maitsestatud kanatiivad

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Sega kokku marinaad ja hõõru kanatiivad sellega kokku. Võid sekka visata ka tühja sidrunipooliku. Hoia külm kapis vähemalt 2 tundi, enne ahju panekut aga vähemalt 30 minutit toatemperatuuril.

2. Küpseta 200 kraadi juures ahjus küpsetusrestil, mille alla on rasva püüdmiseks pandud fooliumiga kaetud ahjuplaat, u 30 minutit, vahepeal tiibu keerates.

3. Lõpetuseks võid krõbeda pinna saamiseks tiibu 5 minutit täisvõimsusel küpsetada-grillida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa