Eelroad  » Soojad eelroad

Keedusingi-sparglirullid juustukastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Ahjus küpsetatud keedusingi-sparglirullid valge kastme ja emmentali juustuga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sparglivarred kraapida hoolikalt puhtaks. Teha neist kimbud ja pista, ladvad ülespoole, 10-15 minutiks keevasse, soolaga maitsestatud vette. Tõsta sõelale ja nõrutada kuivaks. Jahutada. Iga sparglivarre ümber keerata õhuke singiviil. Kui sparglid on väga peenikesed, võib ühe singiviilu sisse keerata mitu vart. Valmistada valge kaste, osa riivjuustust segada kastme sisse. Sparglirullid laduda võiga määritud kuumakindlasse vormi. Peale kallata valge kaste, riputada riivjuustu ja panna 225°C kuumusesse ahju 15-20 minutiks ehk kuni vormiroog on omandanud kauni värvi. Pakkuda eelroana või õhtueinena. Sparglit peab arvestama vähemalt 3 vart inimese kohta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa