Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Keedusingi-sparglirullid juustukastmes

Soojad eelroad

Keedusingi-sparglirullid juustukastmes

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud keedusingi-sparglirullid valge kastme ja emmentali juustuga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
125 g Spargel
50 g keedusink õhukeste viiludena
0.5 sl *või
0.5 sl nisujahu
125 dl piim
sool
valge pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
25 g riivitud emmentali juust
Sparglivarred kraapida hoolikalt puhtaks. Teha neist kimbud ja pista, ladvad ülespoole, 10-15 minutiks keevasse, soolaga maitsestatud vette. Tõsta sõelale ja nõrutada kuivaks. Jahutada. Iga sparglivarre ümber keerata õhuke singiviil. Kui sparglid on väga peenikesed, võib ühe singiviilu sisse keerata mitu vart. Valmistada valge kaste, osa riivjuustust segada kastme sisse. Sparglirullid laduda võiga määritud kuumakindlasse vormi. Peale kallata valge kaste, riputada riivjuustu ja panna 225°C kuumusesse ahju 15-20 minutiks ehk kuni vormiroog on omandanud kauni värvi. Pakkuda eelroana või õhtueinena. Sparglit peab arvestama vähemalt 3 vart inimese kohta.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree