Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Ahjuspinat juustu ja piiniapähklitega

Soojad eelroad

Ahjuspinat juustu ja piiniapähklitega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ahjuspinat mozzarella, piiniapähklite ja Parma juustuga.

20-40 min

Retsept
250 g Spinat
0.25 küünt Küüslauk
1 sl oliivõli
0.75 sl Piiniaseemned
37.5 g mozzarella juust
1.5 sl Parmesani v. muud kõvat juustu
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Pese ja kuivata spinat, lõika ära paksud leherootsud. Määri küpsetusplaat õliga. Koori ja lõika pikuti pooleks küüslauguküüs ning hõõru selle lõikepinnaga plaati. Jaota spinat ühtlaselt küpsetusplaadile ja suru katki lehed. Puista peale pähklid ja ülejäänud õli. Lõika mozzarella väikesteks kuubikuteks, laota spinatile ja riputa peale soola ning pipart. Küpseta eelsoojendatud praeahjus umbes 220°C (gaasipliidil 4.jaotus) juures 15-20 minutit. Riputa valmis ahjuspinatile parmesani ja serveeri rooga ahjuplaadilt. Ahjuspinat sobib lisandiks prae juurde või eelroaks koos prantsuse saiaga.

KOMMENTAARID

Perenaine 20.veeb 2012 23:21
Ei saa aru, miks see retsept on sildiga "odav" - piiniaseemned, parmesan ja mozarealla kindlasti odavate toiduainete alla ei kuulu ja paratamatult on ju vaja osta terve pakk korraga. Aga tundub tõesti maitsev.
liisu3xxx 27.veeb 2005 20:46
See võib tõesti maitsev olla!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes