Eelroad  » Soojad eelroad

Kartulikotletid hapukoorega ehk kartulikoogid

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Lihtne ja maitsev õhtueine.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Riivi kartulid peene riiviga, sega lusika abil teiste ainetega kokku ja maitsesta. Küpseta kuumas õlis madalal kuumusel mõlemalt poolt pruuniks ja läbiküpseks. Serveeri koos leiva ja paksu hapukoorega.


NB! Kartulikotlette saab küpsetada ka järelejäänud kartulipudrust, mikserdades külma pudru hulka mõned lusikatäied jahu, paar muna, soola ja purustatud musta pipart. Kui soovid kartulikotlette teha äsja keedetud kuumadest kartulitest, suru need läbi püreepressi ja lase õhukese kihina jahtuda; edasi talita retsepti järgi.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa