Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Köögiviljad kooreses veinikastmes

Soojad eelroad

Köögiviljad kooreses veinikastmes

Maitsetaimed köögis
PrindiSoovita sõbrale
Eelroaks või lisandiks seo köögiviljad hõrgu kastme sisse.

20-40 min

Retsept
1 l tükeldatud köögiviljad (näiteks lillkapsas, porgand, herned)
1 dl *köögiviljapuljong
1 dl rõõsk koor
1 dl valge vein
ürdisool
2 sl harakputk
Keeda köögiviljad väheses puljongis peaaegu pehmeks. Pane köögiviljad potti valmimisjärjekorras; algul aeglasemalt pehmeks keevad ja seejärel lühemat keemisaega nõudvad. Mõõda teise potti valmis koor ja vein ning lisa sellele veidike köögiviljade keeduleent. Keeda leent, kuni järele jääb umbes pool kogusest. Maitsesta ja lisa leemele nõrutatud köögiviljad ning serveeri kuumalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes