Eelroad  » Soojad eelroad

Tai köögivilja-kevadrullid

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kevadrullid on mõnusad suupisted igal ajal, parimad aga muidugi soojalt.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
Sulata filotainas pakis. Haki küüslauguküüned ja ingver. Riivi porgand. Lõika porru ribadeks ja haki paprika. Vala riisinuudlitele peale keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil õli ning prae küüslauk ja ingver kiirelt läbi. Lisa köögiviljad ja prae veel mõni minut. Siis lisa peeneks hakitud riisinuudlid. Vala peale soja- ja tšillikaste ning sega ühtlaseks. Tõsta tulelt ja jahuta. Pintselda iga tainalehte kergelt õliga ja lao tainalehed kihiti üksteise peale. Lõika kuueks umbes 15 x 15 cm suuruseks ruuduks. Aseta igale ruudule 2 sl täidist. Pintselda servad lahtiklopitud munavalgega. Keera kõigepealt mõlema poole ääred sisse ja siis ruudud rulli. Pintselda pealt munavalgega ja küpseta vokkimispannil rohkes õlis kuldpruuniks ( umbes 2-3 minutit ). Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri magusa tšillikastmega.
Antud kogustest saab 6 rulli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmm 22.märts 2013 16:35
Mina tegin neid lausa 3 tundi :D Lõpuks kui voltimiseks läks, siis võtsin mehe ka appi. Aga tõesti nii nii head. Ainult meie pole väga tšillifännid, niisiis dippisime teistesse kastmetesse. Ühte kausikesse hapukoor ja teise sojakaste ja meile maitses niimoodi väga. Aa ja porrulaugu ja paprika asemel kasutasin hiina kapsast hoopis.Ja taigent enne täidise lisamist õliga ei määrinud.
Hindaja 09.jaan 2013 13:05
Imemaitsvad! Valmistamiseks varuda nii 1h.
Merka 29.veeb 2012 11:04
Tõeliselt head tulid. Lisasin veel täidisele kana ning filo panin kolmekordselt, pealt jäid head krõpsud ja seest oli tainas mõnusalt pehme. Valmistusaeg oli küll oluliselt pikem, kuid soovitan soojalt :)
1