Eelroad  » Soojad eelroad

Aedoad küüslaugu ja sidruniga

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kerge lisand liha- ja kalaroogadele, iseseisva toiduna serveeri näiteks riivitud kõva juustuga ülepuistatult.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda aedube soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Kurna ja vala tagasi kastrulisse. Lisa õli, riivitud sidrunikoor, hakitud küüslauguküüned ja lehtpetersell. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kohe. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Clicky 17.aug 2011 14:40
Mulle väga ei maitsenud... vb õllega sobiks :D
cocc 06.aug 2011 15:21
Tõesti väga maitsev! Eriti just parmesaniga. Ma sidrunikoort vist nii palju ei pannud, aga hea tuli ikka.
Eve 01.sept 2009 21:37
nämmmmmm...soovitan soojalt :)
1