Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Safranikollased kanakoivad

Argitoidud

Safranikollased kanakoivad

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hõrgutav argipäevaroog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kanakoivad
2 sl Oliiviõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 tk Tšillikaun
1 noaotsatäis Safrani
200 ml Kookospiim
200 ml Kanapuljong
Kuumuta paksupõhjalises potis õli ning pruunista kanakoivad. Lisa peenikesteks ribadeks lõigatud sibul, tšilli, küüslauk ja safran. Kuumuta pidevalt segades mõni minut. Lisa kuum kanapuljong, nii et kana oleks poolenisti kaetud, ja jäta tasasel tulel kaane all umbes 30 minutiks hauduma. Lisa 10 minutit enne hautamise lõppu kookospiim. Serveeri keedetud pruuni riisiga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga