Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Šašlõkivorsti-kirsstomatite vardad sinepi-õlle glasuuriga

Argitoidud

Šašlõkivorsti-kirsstomatite vardad sinepi-õlle glasuuriga

Aleksei Popov UpUp Lounge
PrindiSoovita sõbrale
Suupiste "Parim Toiduaine" võitjatoodetest, autoriks UpUp Lounge peakokk.
Retsept
portsjonile
2 tk Talleggi šašlõkivorstid kanalihast
4 tk Kirsstomat
1 sl Sinep
1 klaas A Le Coq Special õlu
30 g Fariinsuhkur
0.5 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl Oliiviõli
Haki küüslauk ja sibul peenikeseks. Pra kiirelt potis põhjas oliiviõliga väiksel tulel ning lisa õlu. Keeda 15 minutit, kuni pool vedelikust on aurustunud, lõpus lisa fariinsuhkur. Keeda segades, kuni suhkur on sulanud ning tekkinud ühtlane mass ehk glasuur. Jahuta mass ja sega hulka sinep. Siis prae šašlõkivorstid glasuuris. Lõika praetud vorstid pooleks ja pista koos kirsstomatiga varda otsa. Kaunista maitserohelisega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes