Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õuntega täidetud kanafilee

Argitoidud

Õuntega täidetud kanafilee

Indrek Kivisalu Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
ETV "Terevisiooni" retsept.
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
100 g kuivatatud õunad
50 g Fariinsuhkur
Sidrunimahl
Õli praadimiseks
Must pipar
Sool
Puhasta kanafileed kelmetest. Torka ülemisest otsast peen nuga fileesse ning lõika filee seest lahti nii, et moodustuks midagi tasku taolist. Tükelda õunad vajadusel väiksemaks ning mudi läbi koos suhkru ja vähese sidrunimahlaga. Täida saadud massiga kanafileed ning kinnita tikuga. Küpseta ca 200°C juures, kuni kana on valmis. Võib kasutada nii kuuma pearoana kui ka külmlaua suupisteteks.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga