Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjupannkook sibulaga

Argitoidud

Ahjupannkook sibulaga

Maire Suitsu Sibulad ja laugud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mugav teha ja mõnus süüa, eriti neil, kes sibulamagusast lugu peavad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 dl Piim
4 tk Muna
4 dl Jahu
1 tl Sool
0.5 dl Õli
SIBULASEGU
4 tk Punane sibul
2 spl Vesi
2 spl Õli
Tüümian või pune
200 g Toorjuust
Sool
Must pipar
PINNALE
2 dl Riivjuust (näiteks mahe Emmental)
Mikserda tainaained kokku ja lase tund aega seista, et jahu paisuks. Lõika kooritud sibulad õhukesteks ketasteks ja jaga need rõngasteks, suuremad sibulad poolita enne viilutamist pikisuunas. Küpseta sibulat õli ja vee segus madalal kuumusel 5–7 minutit, lisa siis maitseained ja sega toorjuustuga kõik läbi.
Küpseta õhukesed pannkoogid, keera sibulasegu soojadele pannkookidele täidiseks ning säti täidetud pannkoogid paraja suurusega ahjuvormi. Raputa vorm üle juustuga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni juust sulab.
SOOVITUS: Kalla pannkoogitainas küpsetuspaberiga üleni vooderdatud ahjuplaadile ja kata ühtlaselt sibulaseguga. Riivi pinnale juustu ja küpseta 225-kraadise ahju alumisel siinil 20 minutit.

KOMMENTAARID

toxi 09.mai 2012 22:27
väga mõnus, veidi aeganõudev, aga hea ja lihtne.. olen ka sibulasegule lisanud hakkliha, et oleks veidi lihasem :) ning aegajalt kasutan toorjuustu asemel merevaiku , ka väge hea
marisiim 29.veeb 2012 09:39
Väga maitsev pirukas! Pere sõi ja kiitis:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga