Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hautatud redised

Argitoidud

Hautatud redised

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lisandiks või kergeks vahepalaks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Redis
2 spl Või
1 küüs Küüslauk
Sool
3 spl Murulauk (hakitud)

1.  Lõika redistest sektorid.
2.  Sulata pannil või ja lisa redised.
3.  Maitsesta soolaga ja kuumuta tasasel tulel peaaegu pehmeks.
4.  Tõsta redised korraks kõrvale kaussi.
5.  Viiluta küüslauk ja kuumuta pannil mõni minut.
6.  Lisa küüslaugule hakitud murulauk ja tõsta pannile uuesti ka redised.
7.  Sega ja kuumuta läbi ning maitsesta purustatud musta pipraga.

 

IDEE: Hautada, röstida ja küpsetada sobib ka daikonit ehk Jaapani päritolu valget redist.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes