Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õhetavad ahjukartulid

Argitoidud

Õhetavad ahjukartulid

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Ahjukartulid on üks jõuluaja sümbolitest.

40-60 min

Retsept
portsjonile
8 tk Kartul
Sool
1 küüs Küüslauk
Salvei (soovi korral) või
Tüümian
Õli või
Hanerasv
1. Tükelda kartulid võrdse suurusega tükkideks. Sega need rasvainega kokku ning maitsesta soola, hakitud küüslaugu ja ürtidega.
2. Tõsta ahjuvormi ning küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Aeg-ajalt vala peale liha küpsetamisel tekkinud leent.
NIPP: Kuldse jume saad elektriahjus kartulitele ka nii, kui keedad kartuleid enne 10 minutit, segad siis küüslaugu, ürtide ja rasvainega ning küpsetad kuldseks.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga