Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjukartulid kitsejuustu ja rosmariiniga

Argitoidud

Ahjukartulid kitsejuustu ja rosmariiniga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud kartulisektorid kitsejuustuga. 

40-60 min

Retsept
600 g kartuleid
2-3 tomatit
1 tl rosmariini
ôli
soola
pipart
1 sibul
75 g kitsejuustu
oliive


Koori kartulid ja lôika sektoriteks. Pintselda kartulisektorid ôliga, maitsesta rosmariini, soola ja pipraga. Küpseta 225º C ahju keskosas u 40 minutit. Lôika tomatid sektoriteks. Haki sibul. Sega tomatid, sibul ja kitsejuust koos küpsetatud kartulisektoritega. Puista peale veidi oliive, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe pärast valmistamist.

 

NIPP: Kuldsemad kartulid saad, kui keedad neid ette poolpehmeks.
 

KOMMENTAARID

liilia2 13.apr 2017 13:46
Üllatav ja maitsev. Kindlasti soovitaks kartuleid eelnevalt veidi keeta, tõesti
yllemi 16.jaan 2006 11:03
väga lihtne ja maitsev
elenora 25.veeb 2005 11:55
Väga maitsev, soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes