Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulikotletid õunaga

Argitoidud

Kartulikotletid õunaga

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-õunapihvid.

20-40 min

Retsept
200 g kartul
0.5 tk Õun
0.125 dl oliivõli
0.25 tk laimi mahl
0.25 tl sool
Must pipar
praadimiseks õli
Pese, koori ja puhasta kartulid ning õunad. Hoia neid külmas vees, et nad tumedaks ei tõmbuks. Riivi kartulid ja õunad peene riiviga. Et kartuli-õunamass tumedaks ei tõmbuks, sega see otsekohe õli ja laimimahlaga. Maitsesta soola ja pipraga. Prae kartulipihve pannkoogipannil mõõdukas kuumuses. Enne praadimist nõruta üleliigne vedelik välja. Kartulipihvid võib ka varem valmis praadida ja enne serveerimist üles soojendada. Soojendamisel nende maitse isegi paraneb. Lisandiks sobib köögiviljaraguu.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette