Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Täidetud suvikõrvitsad

Argitoidud

Täidetud suvikõrvitsad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Kasuta selles itaaliapärases vormiroas võimalikult väikesi suvikõrvitsaid, nii jääb tulemus hõrgum. Serveeri lisandina liha- või kalaroogade kõrvale või iseseisva toiduna.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk (väiksem) Rullkõrvits
25 g riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
1 dl Riivsai
2 sl hakitud petersell
1 tk muna
sool
Must pipar
1 küünt Küüslauk
50 g *või
1 tk Sibul
1 dl tomatipüree
0.5 dl vesi
sool
Must pipar
Pese suvikõrvitsad, lõika pikuti pooleks ja kaabi lusikaga sisu välja. Haki sisu peenemaks ning sega kausis riivitud parmesani, riivsaia, peterselli ja munaga. Maitsesta soola ja musta pipraga ning lisa hakitud küüslauguküüs. Täida suvikõrvitsad seguga. Kuumuta ahi 200°C-ni. Tomatikastme tegemiseks sulata pannil või ja lisa hakitud sibul. Kuumuta veidi ning lisa tomatipüree ja vesi. Maitsesta soola-pipraga. Vala tomatikaste ahjuvormi ning tõsta peale täidetud suvikõrvitsad. Küpseta rooga ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt või leigelt.

KOMMENTAARID

Nipi 18.mai 2009 23:03
Väga maitsvad!
jutita 25.juuli 2008 07:37
Täidaks ise ka aga oma aias veel pole ja poest ei raatsi osta.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga