Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sealihapada suitsuvorsti ja pruunide ubadega

Argitoidud

Sealihapada suitsuvorsti ja pruunide ubadega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Vastlaliu ajal külmanäpistatud varbad saavad kiirelt sooja, kui kausitäis pajarooga pintslisse pistetud.
Retsept
portsjonile
200 g Sea sisefilee
100 g Suitsuvorst
0.5 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 tk Porrulauk (hakitud)
0.5 tk Tšilli
2 sl Õli
2 sl Apelsinimahl
1 leht Loorber
1.5 dl Puljong
3 dl Pruun uba (konservist)
Haki sibul, küüslauk, tšilli ja porru ning kuumuta õlis. Tükelda seafilee ja suitsuvorst. Lisa potti ja pruunista. Vala potti mahl ja puljong ning lisa loorberileht. Lase haududa, kuni liha on peaaegu pehme. Lisa nõrutatud oad ja lase hautisel valmida, kuni liha on täiesti küpsenud. Serveeri salatipadjal.


SOOVITUS:
* Suitsuvorsti asemel võid kasutada ka erinevaid grillvorsti tüüpi tooteid. Kui hindad eriti vürtsikat rooga, vali võimalikult krehvtine vorst.
* Kui kasutad kuivatatud ube, tasub neid parema maitse nimel eelnevalt puljongis keeta. Ära keeda ube päris valmis, vaid jäta need poolpehmeks, et need pajaroas ära ei laguneks. 

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette