Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seenepasteet

Argitoidud

Seenepasteet

Sandra Vungi Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See pasteet on mõnusalt sidrunise mekiga ning maitseb eriti hea pärast paaritunnist külmkapis seismist. Sobib hästi röstitud kukli peale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Šampnjonid või leotatud soolaseened
0.5 viilu (koos koorega) Sidrun
Tüümian
1 sorts Oliiviõli
Sojakaste
Must pipar
1 tl Brändi (soovi korral)
Tükelda seened ja prae neid pannil õlis mõni minut. Lisa natuke tüümiani ning maitse järgi sojakastet ja pipart. Kuumuta minut-paar ja tõsta siis kaussi. Lisa sorts oliiviõli, poolik sidruniviil ning soovi korral kanget alkoholi. Purusta saumikseriga ühtlaseks massiks. Hoia pasteeti tund-paar külmas, et maitsed ühtlustuksid.
Kui serveerid pasteeti kuklitel, siis need saad krõbedaks kas ahjus, võileivagrillis või röstris.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga