Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Värskekapsa-sojahakklihahautis

Argitoidud

Värskekapsa-sojahakklihahautis

Sandra Vungi Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlane kapsahautis, mis maitseb hea koos keedetud kartuli või lihtsalt leivaga. Olen mõnikord lisanud roale ka väheke õlut, mis annab tummisema ja põnevama meki.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Sibul
1 tk Värske kapsas (väike)
Õli
100 g Sojahakkliha ehk sojagraanulid
4 dl Vesi
1 tl Sojakaste või
1 tl Köögiviljapuljongi pulber
Must pipar
2 dl Tume õlu (soovi korral)
Pruunista viilutatud sibulad poti põhjas õlis. Lisa hakitud kapsas ning ülejäänud koostisosad. Hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni kapsas on peaaegu pehme.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes