Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid

Argitoidud

Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid

Epp Mihkels Piim lauale ja kõhtu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihapallid maitsevad alati head, eriti hapukoorega üleküpsetatult. Lisaks saab hapukooreteki alla peita ürte, köögivilju ja muud kraami, mis roa maitset rikastavad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Hakkliha (kodune)
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
Riivsai või
1 dl Nisukliid
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
KATE
250 g Hapukoor
100 g Riivjuust
1 tk Porrulauk
Petersell
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning sega ettenähtud ainetest kokku lihapallitainas. Veereta tainast väikesed pallid. Pruunista need kiirelt õlis ja tõsta ahjuvormi. Pane viilutatud porru tulisele pannile ning kuumuta paar minutit, kuid ära pruunista. Laota porrurõngad lihapallidele. Puista üle hakitud peterselliga. Sega hapukoor riivitud juustuga ning laota ühtlaselt kõige peale. Küpseta 200kraadises ahjus kuldseks (5–20 minutit).

KOMMENTAARID

annyi 27.juuni 2013 20:09
Megahea!! Ainult tiba kuivaks jäi. Midagi peaks lisama, mis aitaks kastet tekitada. Porrut panin ka palju rohkem, 3 vart.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga