Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Külm nõgese-jogurtisupp

Argitoidud

Külm nõgese-jogurtisupp

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Esimesed õrnad nõgesed või taime ladvalehed on parimad. Neist teegi külmsuppi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 dl Maitsestamata jogurt
1 peotäis Nõges
0.25 tk Kurk
2 tk Redis
2 tk Kirsstomat
Murulauk
Sool
Must pipar
1. Vala nõgesed kuuma veega üle, loputa koheselt külma veega ja kurna.
2. Tõsta kupatatud nõgesed koos jogurtiga kannmikserisse ja püreesta.
3. Maitsesta supp kergelt soolaga.
4. Serveerides lisa hakitud murulauku, tomati-, redise- ja kurgiviile.

SOOVITUS:
* Kasuta vaid noori nõgeselehti, mitte taime puitunud varsi.
* Supi sisse võid lisada ka muud umbrohtu, nt naati, millel on meeldivalt õrn maitse.
* Palaval suvepäeval võid saumikserisse lisada ka mõned jääkuubikud, saad tulemusena jahutavalt jäise supi.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes