Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kevadine leivasupp rabarberiga

Argitoidud

Kevadine leivasupp rabarberiga

Lia Virkus Rabarberitoidud salatitest magusani
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kevadise värske rabarberiga saab leivasupp mõnusalt hapuka maitse. Serveeri vahuse koore või piimaga.

kuni 20 min

+ 15 min jahtumiseks

Retsept
portsjonile
6 kuni 7 viilu Tume leib
1 l Vesi
1.5 dl Suhkur
0.5 tl Nelk (jahvatatud)
200 g Rabarber
1 tl Kaneel
SERVEERIMISEKS
Piim või
Vahukoor või
Hapukoor
Aseta leivaviilud ahjupannile ja rösti mõlemalt poolt. Pane röstitud leivaviilud potti, vala peale vesi ja keeda 3–4 minutit. Hõõru siis läbi sõela ning lisa nelk, suhkur ja tükeldatud rabarberid. Kuumuta veel 5–10 minutit. Lisa kaneel, sega ja lase jahtuda. Serveeri külma piima, vahu- või hapukoorega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes