Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pistaatsia-tomatitäidisega kanafileed

Argitoidud

Pistaatsia-tomatitäidisega kanafileed

Angeelika Kang 100 linnuliharooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärase täidisega mahlased kanafileed, mille keskelt võib leida nii päikesekuivatatud tomateid kui värskeid ürte.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 tk Kanafilee
TÄIDIS
2 viilu Sai (tahke)
2 tk Muna
1 tk Küüslauguküüs
1 dl Pistaatisapähkel (kooritud)
6 tk Päikesekuivatatud tomat
Petersell (hakitud)
Tüümian (hakitud)
Sool
Must pipar
Lõika kanafileed liblikaks. Selleks tee iga filee keskele lapiti lõige, kuid jäta see lõpuni lahti lõikamata. Ava filee justnagu raamat ning maitsesta soola-pipraga. Täidise jaoks eemalda saial koorik ja peenesta sisu köögikombainis või minilõikuris ühtlaseks puruks. Lisa lahtiklopitud munad, purustatud küüslauguküüs, pistaatsiapähklid, hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tükeldatud ürdid. Jaga segu fileede peale ja keera need rulli, pruunista kuumal pannil mõlemalt poolt 2 minutit. Tõsta ahjupannile, maitsesta soola-pipraga ning pintselda üle päikesekuivatatud tomatite õliga. Küpseta ahjus 200° juures 20 minutit.

KOMMENTAARID

Maarja 04.sept 2013 11:36
Väga maitsev !
marta 29.aug 2013 22:04
super! kerge valmistada ning väga maitsev õhtueine
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga