Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ratatouille ja madaltemperatuuril küpsenud lõhe

Argitoidud

Ratatouille ja madaltemperatuuril küpsenud lõhe

Martin Dixon Tyrer Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristjan Madalvee

40-60 min

Retsept
portsjonile
Sool
Valge pipar
500 g Lõhefilee
RATATOUILLE
Oliiviõli
1 tk Mugulsibul
2 küünt Küüslauk
3 tk Paprika (eri värvi)
1 tk Suvikõrvits
1 tk Baklažaan
2 tk Tomat
1 tl Prantsuse ürdisegu (Herbes de Provence)
Sool
Valge pipar
Murulauk
Puhasta lõhe korralikult: lõika ära nahk, eemalda luud ja kogu nähtav rasv. Ideaalis võiksid selle roa juures kasutada lõhe keskmist osa. Lisa kalale küllalt korralik kogus soola ning valget pipart. Paki vaakumpakendisse, kilekotti või toidukilesse ning küpseta 45-kraadises vees 1 tund.
Ratatouille´i jaoks pruunista oliiviõlis hakitud sibul ja küüslauk ning lisa ülejäänud köögiviljad, mis on tükeldatud 1 cm suurusteks kuubikuteks. Maitsesta soola, pipra ja Prantsuse ürdiseguga. Hauta aeg-ajalt segades pehmeks. Serveerides riputa peale murulauku.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga