Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsa-porgandi-hernehautis värskete kartulitega

Argitoidud

Kapsa-porgandi-hernehautis värskete kartulitega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Igasuvine kohustuslik roog, mille retseptist on igas peres oma variatsioon.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
0.5 tk Värske kapsas
25 g Või
Sool
Must pipar
100 g Suhkruhernes
Aedtill
100 g Hapukoor
Tükelda porgand ja kapsas ning kuumuta neid mõni minut võis. Seejärel lisa soola ja pipart, pisut vett ning hauta poolpehmeks. Lisa herned ja hauta kõik viljad soovitud pehmuseni. Viimasena lisa hakitud till ja nii palju hapukoort, et aedviljaleemest tekiks soovitud kogus kastet. Serveeri keedetud kartulitega, mida on segatud killukese või ja hakitud tilliga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes