Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soe kartuli-peekonisalat

Argitoidud

Soe kartuli-peekonisalat

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Roog tuleb kõige maitsvam esimestest värsketest kartulimugulatest, mille võid salatisse lisada tervena. Kui kasutad suuremaid kartuleid, pikenda keetmisaega ning lõika kartulid pärast kaheks või neljaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Värske kartul
6 viilu Peekon
150 g Rukola
1 peotäis Roheline sibul
KASTE
2 sl Sidrunimahl
0.5 dl Lehtpetersell (hakitud)
6 sl Oliiviõli
Sool
Keeda väikseid koorega kartuleid soolakas vees 10–15 minutit ja nõruta seejärel. Sega kokku kastmeained ning kalla kaste soojadele kartulitele. Sega hulka krõbedaks praetud peekon, hakitud sibul ja rukola. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

maiu 08.juuli 2013 11:35
mega hea soe suvine salat sai...kindlasti teen veel tulevikus
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga