Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Nuikapsa-porgandisalat

Argitoidud

Nuikapsa-porgandisalat

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Magus juurikasalat, mida hea niisamagi krõbistada. Nuikapsa viljaliha võib kokkupuutel õhuga muutuda tumedaks. Selle vastu aitab, kui kooritud (ja hakitud) kapsa enne lõplikku töötlemist külma vette seisma jätad. Lase toorsalatitel umbes pool tundi maitsestuda, et kastmete ja aedviljade maitsed seguneksid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Nuikapsas
4 tk Porgand
3 sl Astelpajumahl
Petersell
0.5 tk Sidrun (värkselt pressitud mahl)
2 sl Õli
Sool
Must pipar
1. Koori nuikapsas ja riivi.
2. Riivi ka porgandid.
3. Haki petersell.
4. Pigista sidrunist mahl ja vahusta õliga kastmeks. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Sega kõik komponendid omavahel salatiks.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga