Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õpetaja Aive vale Caesari salat

Argitoidud

Õpetaja Aive vale Caesari salat

Pere ja Kodu Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vale Caesari salati tegemine ei nõua erilisi oskusi, samas on kihtide ladumine põnev ja fantaasiarikas. Tulemus ei jäta kedagi külmaks!

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Jääsalat või hiina kapsas
1 peotäis Rukola
1 tk Värske kurk (pikk)
3 tk Tomat
2 tk Maitsestatud kanafilee
300 g Suitsupeekon
2 tk Hurmaa või
0.25 tk Melon
5 viilu Röstsai
KASTE
2 sl Caesari salati kaste
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
Majonees
1. Küpseta kanafileed pannil.
2. Lõika saiaviilud kuubikuteks ja rösti ahjus koos oliiviõli ja meelepärase ürdiseguga.
3. Prae peekoniribad krõbedaks.
4. Rebi jääsalatist, hiina kapsast vms tükikesed ja lao vaagna põhjale salatipadjaks. Pane järgmiseks kihiks viilutatud kurk ning siis suupärasteks tükkideks lõigatud tomat. Raputa peale pisut soolapipart.
5. Nüüd lao kuubikuteks lõigatud praetud kana ja hurmaa või melon. Viimaseks kihiks jääb krõbedaks praetud peekon.
6. Sega majoneesist, Caesari salati kastmest ja apelsinimahlast kaste ning vala salatile. Puista üle röstitud saiakuubikutega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga