Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vorstikaste

Argitoidud

Vorstikaste

Tuuli Mathisen Söögimosaiik
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Üks aegumatu klassik nõukaajast, mis valmib kiiresti ja maitseb kuidagi...nostalgiliselt. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Keeduvorst või viiner
2 küünt Küüslauk
Õli
1 sl (kuhjaga) Nisujahu
3 dl Rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar
Maitseroheline (hakitud)
1. Tükelda vorst või viinerid kuubikuteks ning pruunista pannil õli sees koos hakitud küüslauguga. Lisa jahu ning prae kergelt läbi. Kalla peale koor ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja pipraga ning lase vaiksel tulel mõni minut haududa.
2. Serveeri kas kartulipüree või keedetud kartulitega ning puista peale hakitud maitserohelist.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette