Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Azuu

Argitoidud

Azuu

Pille Enden Kodused kastmed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tõeliselt toekas roog, mis sisaldab kartulit ja kurki ega vajagi rohkem lisandeid, ehk vaid rohelist salatit.

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g Veiseliha
3 sl Õli
3 tk Mugulsibul
3 küünt Küüslauk
3 sl Nisujahu
4 sl Tomatipüree
2 tk Tomat
5 dl Lihapuljong
3 tk Soolakurk
5 tk Kartul
1. Lõika liha kangideks ja pruunista 2 sl õli. Lisa hakitud sibulad ja küüslauk ning kuumuta läbi. Sega hulka jahu ja kuumuta ka see läbi.

2. Lisa tomatipüree, tükeldatud tomatid ja puljong ning hauta, kuni liha on hästi pehme. Lõika kurk ribadeks ja hauta mõni minut väheses vees või puljongis.

3. Kuni liha haudub, koori kartulid ja lõika kangideks ning prae 1 sl õlis pehmeks. Lisa kastmele koos kurgiga, maitsesta ja kuumuta läbi.

Märksõnad

azuuendenpille

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga