Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pirni ja sinihallitusjuustuga pirukas

Argitoidud

Pirni ja sinihallitusjuustuga pirukas

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soolane kohtab magusat.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Lehttainas
4 tk Pirn
150 g Sinihallitusjuust
3 dl Hapukoor
2 tk Muna
Sool
Must pipar
1. Rulli tainas laiali ja vooderda sellega 24 cm läbimõõduga või väiksemate pirukavormide põhi ja servad.

2. Koori pirnid ja eemalda südamikud. Viiluta puuviljad ning lao tainale. Murenda peale sinihallitusjuust.

3. Sega omavahel hapukoor ja munad ning maitsesta soola ja musta pipraga. Vala segu vormi(desse) ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Väiksematele vormidele piisab 20 minutist.

4. Serveeri leigelt koos värske salatiga.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana