Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsa-parmesanikeeksid

Argitoidud

Suvikõrvitsa-parmesanikeeksid

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Maitsevad soojalt kõige paremini. Kogus 8 kuni 10 tükki.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl Suvikõrvits (peenelt riivitud)
125 g Sulavõi
0.5 tl Sool
3.5 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
200 g Forte juust (jämedalt riivitud)
1 tl Cajun maitseainesegu
1 dl Hapukoor
3 tk Muna
1. Kuumuta suvikõrvitsat 1 sl võiga mõni minut, maitsesta soolaga ja seejärel tõsta kaussi jahtuma.

2. Lisa munad, hapukoor ja sulavõi ning sega ühtlaseks.

3. Ühenda teises kausis jahu ja küpsetuspulber, sega hulka juust ja maitseainesegu. Ühenda nüüd mõlema kausi sisu ning sega ühtlaseks tainaks, tõsta vormidesse ja küpseta 190-kraadises ahjus 20 minutit.

KOMMENTAARID

mann 03.okt 2013 10:21
kust neid vahvaid vorme saab?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes