Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mozzarella-salat tomati ja kuuma kastmega

Argitoidud

Mozzarella-salat tomati ja kuuma kastmega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Talve hakul tasub vana hea klassik salata caprese teha tummisem. Sellest retseptist leiab ka koriandriseemned, mis teevad tulemuse mõnusalt aroomiküllaseks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane sibul
1 tk Varsseller
1 küüs Küüslauk
0.5 dl Oliiviõli
3 tk Tomat
1 tl Koriandriseemned
Sool
Must pipar
Sidrunikoor ja mahl
2 tk Lihatomat (suur)
150 g Mozzarella
1 peotäis Basiilik (värske)
1. Haki sibul, seller ja küüslauk väikesteks kuubikuteks. Kuumuta õlis pehmenemiseni, samal ajal koori tomatid ja haki väiksemaks. Lisa need pannile koos koriandriseemnete, soola ja pipraga ning kuumuta kuni tomatite lagunemiseni. Maitsesta täiendavalt riivitud sidrunikoore ja -mahlaga.

2. Säti lihatomati viilud vaheldumisi rebitud mozzarella’ga taldrikule, maitsesta vähese soola ja musta pipraga, puista peale basiilikulehed ja siis kuum tomatikaste. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes