Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Omlett

Argitoidud

Omlett

Tõnu Kõrvits Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mark Raidpere
Omlett Kõrvitsa moodi.

kuni 20 min

Retsept
Peekon (viilud)
4 tk Muna
1.25 dl Piim
1 sl Täisterajahu
Sool
Must pipar
1 sl Maitsestamata jogurt või hapukoor
Tšillihelbed
1. Kui tahad toekamat omletti, pane peekon pannile särisema. Klopi munad piimaga, lisa täisterajahu ning jogurt või hapukoor, mis annab pehme sametise nüansi. Maitsesta soola-pipraga ning vala peekonilõikudele.

2. Keera tuli vaiksemaks. Võid lisada ka oliive, suitsuvorsti, maitserohelist, tomateid, isegi karrit – see on avatud vorm. Lõpuks puista peale tšillihelbeid ja pipart – juba värvi mõttes. Toit peab ilus välja nägema!

Märksõnad

omlettkõrvitstõnu

KOMMENTAARID

Andreas 10.okt 2015 18:28
Kas täisterajahu ja tśillihelbed peavad olema
Kaido 06.dets 2014 10:51
Sai tõesti hea, aga lõpus pidin ikkagi silikooni pannile peale panema, et ta korralikult ka pealt ära küpseks. Ilma kaanete kippus tooreks jääma.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga