Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Täisterapliinid

Argitoidud

Täisterapliinid

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

20-40 min

+ 1 tund taina kääritamiseks

Retsept
portsjonile
EELTAINAS
2 dl Täisterajahu
2 dl Piim
5 dl Tume õlu
11 g Kuivpärm
TAINAS
3 tk Muna
2 sl Hapukoor
Sool
2 dl Suhkur
2 dl Nisujahu
2 dl Täisterajahu
Õli ja või (praadimiseks)
SERVEERIMISEKS
SERVEERIMISEKS
Soolaseened
Hapukoor
Roheline sibul
1. Sega pärm käesooja piimaga, lisa õlu ja jahu. Lase käärida tunnike või kauem, kuidas parasjagu aega on.

2. Löö munakollased valgetest lahku. Kollased sega kääritatud taina hulka. Lisa sinna ka sool, suhkur, hapukoor ja jahu.

3. Nüüd vahusta munavalged eraldi kõvaks vahuks ning sega lõpuks ettevaatlikult tainasse. Prae pisikesed pliinikesed. Hoia söömiseni soojas. Ning kõrvale sobivad hästi soolaseened hapukooretörtsu ja rohelise sibulaga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes