Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahvenavorm kirsstomatitega

Argitoidud

Ahvenavorm kirsstomatitega

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kalasõprade lemmikvorm! Soovi korral valmista kõrvale salat või keeda kartuleid või riisi, nii saad perele korraliku õhtusöögi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Valge kala filee (ahven, haug, tilaapia, koha)
Sool
Must pipar
2 tk Marineeritud kurk
KASTE
1.5 dl Hapukoor
1 dl Majonees
1 sl Dijon sinep
PEALE
100 g Riivjuust
100 g Kirsstomat
1 peotäis Till (hakitud)
1. Sega kastmeained. Tükelda kurgid väikesteks kuubikuteks. Lõika kalafileed suuremat sorti tükkideks, maitsesta vähese soola ja pipraga ning lao võitatud vormi kihiti kurkide, kastme ja hakitud tilliga.

2. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Puista peale riivitud juust ja laota vormile poolitatud kirsstomatid. Küpseta veel umbes 10 minutit.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana