Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lillkapsas sinepise juustuteki all

Argitoidud

Lillkapsas sinepise juustuteki all

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tänapäeva ime. Lillkapsast on saada ka sügaval sügisel. Roog on naiste vaieldamatu lemmik! Sinepine juustukate võib siiski mokka mööda olla ka meesperele. Sobib hästi liha-kala kõrvale, kuid miks mitte ka omaette roaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
900 g Lillkapsas (suur)
2 sl Dijon sinep
1 dl Majonees
100 g Riivjuust
Till (soovi korral, hakitud)
1. Tükelda lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit, nõruta. Laota õisikud võiga määritud ahjuvormi.

2. Sega majoneesi hulka sinep ja laota õisikutele. Puista peale riivitud juust ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. Raputa soovi korral peale hakitud tilli.

KOMMENTAARID

Heli 06.juuni 2018 21:03
Mega maitsev! Kannatas majoneesi asemel teha ka maitsestamata jogurtiga. Sinep andis roale pikantse varjundi. Sobis suurepäraselt ahjulõhe kõrvale.
sill 27.märts 2015 17:31
tõeliselt maitsev!!! sinepisõprade vaieldamatu lemmik.
Liina 27.jaan 2014 20:53
Ülimaitsev! Täielik hitt! Lihapalle kõrvale ja täiesti piduroog!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga