Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Taipärane kookospiimasupp krevettide ja riisinuudlitega

Argitoidud

Taipärane kookospiimasupp krevettide ja riisinuudlitega

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Maitseaineriiulitel on olemas kõik vajalik, et keeta valmis üks tõeliselt aasiahõnguline särtsakas supp.
Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui teravat suppi soovid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
125 g Riisinuudlid
1 sl Maapähkliõli
2 tl Punane karripasta
4 dl Kookospiim
5 dl Kanapuljong
1 sl Suhkur
12 tk Kirsstomat
200 g Šampinjon
200 g Krevetid (külmutatud, puhastatud)
1 sl Tai kalakaste
2 sl Laimimahl
Koriander (värske)
1. Kõigepealt valmista ette nuudlid. Vala riisinuudlitele keev vesi, lase kaane all 3 minutit seista. Nõruta, loputa külma veega ja jäta ootele.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja karripasta. Pane juurde kookospiim, kanapuljong ja suhkur. Sega vispliga läbi
ja lase keema. Poolita tomatid, viiluta šampinjonid. Lisa supisse, keeda 10 minutit. Keera kuumus kinni.

3. Tõsta supisse krevetid, need sulavad kuumas vedelikus paari minutiga. Maitsesta supp kalakastme ja laimimahlaga.

4. Serveerimiseks tõsta igasse taldrikusse või kaussi ports riisinuudleid ja sellele kulbitäis suppi. Ära unusta
lisada värsket koriandrit, see muudab aasiapärase maitseelamuse täiuslikuks.

KOMMENTAARID

Agnes 06.aug 2018 15:39
Meie pere lemmiksupp!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette