Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räimeburgerid

Argitoidud

Räimeburgerid

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Rahvuskalast meisterdatud kodused burgerid võivad meeldivalt üllatada ka kõige paadunumaid loosungiga “Mina räime ei söö!” lehvitajaid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
RÄIMED
12 tk Räimefilee
3 sl Nisujahu
8 sl Riivsai
1 tk Muna
Sool
Õli praadimiseks
KASTE
1 tk Marineeritud kurk
4 sl Majonees
KOKKUPANEK
6 tk Kukkel
1 tk Mugulsibul või punane sibul
1 peotäis Rukola
1. Puista eraldi taldrikutele nisujahu ja riivsai. Kolmandasse taldrikusse löö lahti muna. Puista räimefileedele veidi soola. Keeruta neid kõigepealt nisujahus, siis munas ja riivsaias. Prae pannil kuumas õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

2. Kastmeks haki marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesiga. Viiluta sibul õhukesteks rõngasteks.

3. Lõika kuklid pooleks ja lao burgerid kokku. Tõsta alumisele poolele veidi kastet. Laota sellele 1–2 räimefileed. Pane räimele rukolalehti ning neile kaste. Kastmele laota mõned sibularõngad. Kata teise kuklipoolikuga.


Vaata kuklite retsepti siit!

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga