Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Talvine oasupp

Argitoidud

Talvine oasupp

Anni Arro Sepamaa talu köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Inglased kutsuvad sellist suppi comfort food ehk siis lohutav või mugav söök. Eriti mõnus ja igal ajal. 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
PULJONG
1 tk Kanarinnak
1 tk Porgand
1 vars Seller
1 tk Sibul
2 oksa Tüümian
2 l Vesi
SUPP
2.5 dl Valged oad (leotatud)
1 tk Fenkol ehk apteegitill
2 küünt Küüslauk
1 sl Pesto
Petersell
Till
Külmpressitud oliiviõli
1. Aseta kõik puljongiained potti, kalla vesi peale ja lase keema tõusta. Keeda tasasel tulel umbes tunnike. Kurna puljong.

2. Keeda ka oad poolpehmeks.

3. Prae viilutatud fenkol ja küüslauk oliiviõlis. Kalla peale puljong, lisa oad ja keeda, kuni oad on pehmed. Lisa 1 sl pestot ja sega läbi.

4. Serveeri hakitud peterselli, tilli ja paari tilga väga hea oliiviõliga. Soovi korral serveeri suppi puljongist üle jäänud keedukanaga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga