Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedikotletid kitsejuustuga

Argitoidud

Peedikotletid kitsejuustuga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Peedikotletid võivad pannil lagunema hakata, seetõttu võid neid ka ahjus küpsetada.

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g Keedetud peet
120 g Kitsejuust
0.5 tl Tüümian
0.25 tl Rosmariin
Must pipar
Meresool
2 sl Nisujahu
Õli praadimiseks
1. Riivi nii keedetud peet kui ka kitsejuust ja sega omavahel.

2. Lisa ürdid, sool ja pipar.

3. Tõsta supilusikatäis tainast jahusele taldrikule ja paneeri mõlemalt poolt.

4. Tõsta kotletid pannile ja prae mõlemalt poolt.


HEA TEADA!
# Peedikotlette võid lisaks paneerida riivsaias – see annab maitset ja tekstuuri.

# Kotletitaina hulka võid lisada ka määrdekitsejuustu, aga arvesta, et tulemus jääb kreemjas, ja seda keerulisem võib selle praadimine olla. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes