Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räimed leivakasukas

Argitoidud

Räimed leivakasukas

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kui räimed on suured või sulle tundub, et kala ei ole läbi küpsenud, võid neid hiljem ahjus mõni minut järelküpsetada. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
1. Maitsesta räimefileed soola ja pipraga.

2. Puista ühele taldrikule riivleib ja teisele jahu.

3. Klopi munad kausis lahti.

4. Paneeri räimefilee mõlemalt poolt esmalt jahus, siis tõsta kala munasse ja seejärel paneeri mõlemalt poolt leivapuruga.

5. Prae kalad pannil kuumas õlis mõlemalt poolt.


HEA TEADA!

* Leivaga võid paneerida ka teisi kalasid, aga samuti sealiha ja köögivilju, nt suvikõrvitsat.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette