Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-kruubipuder soolaseentega

Argitoidud

Kartuli-kruubipuder soolaseentega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kodumaine klassikaline mulgi puder täiendatud soolaseentega ja serveeritud värske salatiga on nautimist väärt nii argipäeval kui nädalavahetusel. Ühtviisi maitsev tuleb nii odra- kui speltakruupidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kartul
1.5 dl Kruubid
1 l Vesi
1 tk Sibul
200 g Soolaseened
50 g Või
Sool
1. Koori ja tükelda kartulid. Pane potti, tõsta peale pestud kruubid ja kalla juurde vesi. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta, kuni kruubid on pehmed, u 40–45 minutit.

2. Haki sibul, tükelda soolaseened ja kuumuta pannil võis, kuni sibul on pehme. Lisa pudrule, maitsesta soolaga ja sega kulbiga läbi.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette