Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Bataadipitsa

Argitoidud

Bataadipitsa

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Pitsapõhi
300 g Bataat
1 sl Oliiviõli
Tšillihelbed
4 cm jupp Porrulauk
Või
100 g Feta
2 sl Riivitud Parmesan
1 sl Kreeka pähklid (purustatud)
1. Koori ja tükelda bataat.

2. Keeda bataat soolvees pehmeks ja kurna.

3. Püreesta keedetud bataat koos oliiviõli ja tšillihelvestega.

4. Määri bataadimass pitsapõhjale.

5. Tükelda porru ja prae kergelt võis läbi.

6. Puista porru, feta, pähklid ja Parmesan bataadimassile.

7. Küpseta pitsat ahjus kuni kümme minutit.


HEA NIPP!

* Kui soovid toekamat einet, serveeri pitsat rohelise salatiga, kuid samahästi võid seda ka suupistena pakkuda. Ka võid sarnaste komponentiga valmistada täidetud või lahtise piruka.

* Feta asemel sobib hästi ka kitsejuust.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette