Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kala tomatis

Argitoidud

Kala tomatis

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Serveeri kala meelepärase lisandiga, mina keetsin seekord riisi ja tumedaid läätsesid. Sobib muidugi neile, kes kala ja tomati kooslust armastavad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Kalafilee (haug, tursk, koha jne)
400 g Purustatud tomatid (konserv)
4 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Või (praadimiseks)
Petersell
Riis, kartulipuder või läätsed (serveerimiseks)
1 sl Kapparid
1. Aja või panni peal kuumaks ning prae soola ja pipraga maitsestatud kalafileed kiirelt.

2. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv ja kapparid.

3. Maitsesta ja lase pisut keeda. Serveeri kohe koos praekalaga.

KOMMENTAARID

Ilma sarkasmita 07.okt 2014 17:20
Võhikuna tahaksin teada, mis koguses kappareid võiks panna. Lisaks tahaks teada, mis tähendab "mõne aja pärast" ja "pisut".
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes