Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rabarberi-kaerahelbekook

Argitoidud

Rabarberi-kaerahelbekook

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Serveeri kooki vanillijäätise või vahukoorega. Kasuta kiirkaerahelbeid, mis sellises koogis küpsevad kiiremini ja on õhulisema tekstuuriga. Kogus 8 lõiku.

40-60 min

Retsept
PÕHI
125 g Või
65 g Suhkur
1 tk Muna
190 g Nisujahu
KATE
600 g Hakitud rabarber
50 g Suhkur
100 g Kaerahelbed
1 tl Kaneel
1 sl Vanillsuhkur
70 g Või
1. Põhjaks vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja nisujahu.

2. Suru tainas ümmargusse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (läbimõõduga 28 cm) ja küpseta 180kraadises ahjus mõni minut.

3. Katteks sega hakitud rabarber suhkruga ja laota tainale.

4. Sega kaerahelbed kaneeli, vanillisuhkru ja võiga ning laota rabarberitele.

5. Küpseta kooki 180 kraadi juures 15–20 minutit.

KOMMENTAARID

ursu 17.dets 2016 14:16
Mina tegin sellest õunakoogi. Ei kujuta ette kuidas retseptis antud ajaga võiks valmis saada, sest 40 min läks ikka.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes