Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulisalat tursamaksaga

Argitoidud

Kartulisalat tursamaksaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
6 tk Kartul (keedetud)
75 g Tursamaks (konserv)
1 sl Kappar (väike)
1 tk Punane sibul
6 tk Kirsstomat
Roheline sibul
Roheline salat
1. Lõika kartulid suurteks viiludeks.

2. Haki sibul ja roheline sibul ning poolita kirsstomatid.

3. Tõsta kausipõhja rohelisi salatilehti ja aseta nende peale kõik hakitud komponendid.

4. Kõige viimasena lisa salatile õlist võetud tursamaks.


HEA TEADA!
* Tursamaks on hea rasvane, aga kui tunned, et salat jääb siiski kuiv, võid lisada ka kerge sidruni-õlikastme.

* Ära sega salatit enne läbi, sest tursamaks teeb salati sogaseks. Las iga sööja segab salatit parem ise.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga