Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vahemereline kartulisalat kanaga

Argitoidud

Vahemereline kartulisalat kanaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
6 tk Keedetud kartul
1 tk Kanafilee
6 tk Marineeritud küüslauk
6 tk Oliiv
1 tk Grillitud paprika
0.5 tk Tomat
Parmesan
Basiilik
2 sl Õli
1 sl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
1. Maitsesta kanafilee ja grilli kas ahjus või väligrillil. Lase jahtuda ja viiluta.

2. Haki kartulid väiksemaks.

3. Poolita küüslaugud, oliivid ja lõika paprika ning tomat ribadeks.

4. Sega kastmeks sidrunimahl ja õli ning maitsesta soola ja pipraga.

5. Sega kõik komponendid omavahel.

6. Serveerides lisa basiilikulehti ja Parmesani-laaste.


HEA TEADA!

* Kastme hulka võid magustamiseks lisada veidi mett. Ka sinep sobib kastmesse hästi.

* Kartuli võid enne salatisse lisamist kergelt võiga läbi praadida.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga